20 Kasım 2014 Perşembe

3 Erkekle Orgazm Oldum

Selam.ismim Meltem.21 yasımdayım.6 senedir düzenli bir cinsel yaşamım var.çıktıgım tüm erkeklerle cinsel ilişki yaşadım ve hiçbirinde pişmanlık duymadım.Artık bu benim yasam tarzım oldu ve sevişmesiz bir kaç gün geçirince yaşadıgımı bile anlayamıyorum.Seks benim icin vazgeçilmez!

Ayrıldıgım erkek arkadaslarımla konusmaya,görüsmeye devam ediyorum.öyle ki ayrılmamıza ragmen sadece cinselliği yaşamak icin bulustugumuz bile oluyor.yine böyle bir pazar günü evimde porno film izlerken kendimi tatmine başladım.parmagımla vajinamı okşuyor,gögüslerimi sıkıyordum.Masanın üstündeki kalemle daracık vajinama nazik girişler yapıyor birazcıkta olsa tatmin oluyordum.bir süre geçti ve artık bunlar bana yetmedi.Erkek istiyordum.hatta birden çok erkek istiyordum.
Aklıma eski çıktıklarımı çagırmak geldi.son bir ayda 3 erkekle çıkmıştım ev üçüyle de seks yaptık.hepsi de beni deli gibi sikmişti.tadı damagımda kalan o geceleri hatırladıkca amım sulanıyor!kararımı verdim ve beni en iyi siken 3 erkeği evime cagırmak icin onlara telefon açtım.haftasonu oldugu icin üçüde uygundu.Hepsine aynı saatte bize gelmesini söyledim.Saat 8 gibi üçü de bizdeydi.

Saşırmış olacaklar ki hepsi bana bön bön bakıyordu.Hiçbir şey söylemeden odama gittim.giysilerimi çıkardım.en seksi G-stringimi giydim ve karsılarına çıktım.Beni daha önce doruklara çıkartan 3 erkeğimin karsısındaydım ve birazdan üçüyle birlikte doyumsuz anlar yasayacaktım.ilk sözümü söyledim "hadi sikin beni erkeklerim.size ihtiyacım var"bunu duyar duymaz üçü de bana öyle bir saldırdı ki sanki yıllardır kadın görmemiş gibiydiler.

Onur bacaklarımın arasına geçti ve G-stringimin arasından vajinamı yalamaya,parmaklamaya başladı.Serhat ise 85'lik gögüslerimi okşuyor.Başlarını ısırıyordu.taş popomu avuçlayıp,göt deliğime masaj yapıyordu.kenanla da öpüşüyordum.Üç erkek vucudumun her santimini aralarında paylaşmışlardı! Kanepeye uzandım.kenan G-stringimi çıkardı ve körpecik amıma penisini dayadı.penisini içime sokmuyor,vajen dudaklarım arasında gezdiriyordu.bu beni tahrik etmişti.onurun penisi de ağzımdaydı.öyle bir emiyordum ki amımdaki boşlugu dudaklarımın arasındakiyle doldurtmak istiyordum.Serhat ise uzun ve dolgun bacaklarımı ayak bileklerimden itibaran yalamaya başlamıstı.ayaklarımın arasına penisini soktu.ayak boşlugumu amım farz edip gidip-gelmeye başladı.

Azgımda ki penis de kalkmış artık agzıma sıgmaz olmuştu.85'lik gögüslerimin arasında Kenanın siki dolasıyordu.gögüslerimi patlatırcasına sıkıyor,gögüslerimin arasından çıkan penisi ağzıma sokuyordu.Serhat koltuga oturdu.bende sırtımı serhata dönerek penisine çıktım.elimle penisini kavrayarak amıma yavasca soktum.inanılmazdı!amımın icine hızlı hızlı girip çıkıyor,ayaklarım kasıldıkca kasılıyordu.bir yandan gögüslerimi yalıyorlar,bir yandan da sütun bacaklarımı okşuyorlardı.

3 erkek beni çok güzel beceriyordu!Serhat kanepeye çıktı ve penisini ağzıma verdi!sakso çekiyor,erkeğimi inletiyordum.bu arada ben de amımdaki penisle iyice zevke gelmiş daha bir şehvetli kalın penisine oturup kalkar olmustum.amımda ve azgımda penisleri hissettikçe zevkim katlanıyordu ama tüm deliklerimi doldurtmak istiyordum bu 3 abaza erkeğime!sanki yıllardır sevismemişcesine beni sikiyorlardı.E tabi benim kadar iştahlı,seks düşkünü bir kadın bulmaları çok zor!

Hayalimdeki pozisyonu yapmak icin onuru yere yatırdım.üstüne de ben çıktım.onurun penisini vajinama soktu!onurun penisi amımda,bende onurun üstündeydim.serhat ise arkama geçmiş,penisini göt deliğime sokmaya calısıyordu.Daracık olan göt deliğime giremeyince kayganlastırıcı sürüp içime kökledi!nefesimin kesildiğini hissettim ama aldıgım zevkte bir o kadar fazlaydı.kenan ise ayakta kaldı ve penisini ağzıma aldım.Artık tüm deliklerim doluydu!vajinamı siken Onur,götümü siken Serhat,agzımı siken ise kenandı!Gercekten 3 erkek beni tam anlamıyla sert bir sekilde sikiyordu!
 
Bu güne kadar erotizme önem veren ben,yasadıgım bu andan sonra hardcore seks yapmaya karar verdim!üç erkeğim tüm deliklerimi sikiyordu.Götüme hızlı hızlı girişleri,amıma sert vurusları beni ateşlendirmiş,ben de tüm ateşimi azgımdaki penise vermiştim.Kenan bu zevke dayanamadı ve ağzıma boşaldı.ben ise daha doymamıştım.içimdeki 2 penis beni uçuruyordu.zevkten gözlerimi bile açamıyordum.amımda ve götümde patlayan silahlar içimi sıcacık yapmıştı.

Kenan beni kucagına aldı.bacaklarımı kenanın beline doladım.deliler gibi öpüşüyor,birbirimizi parçalıyorduk.85'lik taş gibi gögüslerim iki erkeğin arasında top gibi olmuştu.Gögüs uclarım iyice şişmişti.bir de kenanın kucagında onun penisiyle sikilmek beni cezbetmişti.onur ve serhat bize bakarak 31 çekiyor,kenansa benim güzel vucudumun tadını çıkartıyordu!

Kenan amıma sert girişler yapıyor, beni çok ama çok sert sikiyordu.amıma hızlı vurusları bacaklarımı bile kızartmıştı!kenanın kucagından indim.önüne diz çöktüm ve penisini agzıma aldım.hızlı bir şekilde sakso çekmeye başladım.çok geçmeden o da gögüslerimin arasına boşaldı...üç erkeğimde 1.postalarını atmış karsıma dizilmişlerdi!Seslerimiz duyulmasın diye müziği sonuna kadar açmıstık.tekrar üç penisi icimde istiyordum.

Onurun kucagına tersten oturdum ve penisini amıma soktum.serhatsa tekrar götüme girdi.kenanın penisi yine ağzımdaydı.bu sefer ilkinden daha çok zevk alıyordum.kendimi onların güçlü kollarına bıraktım! amımı parçalarcasına sikiyor,götüme sert girişler yapıyor,ağzımda ki penis de bağdemciklerime kadar deyiyordu.bu zevk beni öldürecekti!3 erkeğim beni doyasıya sikiyordu.

Artık daha fazla kendimi tutamadım ve onurun kucagına boşaldım.orgazm çıglıklarım müziğin sesini bastırmıştı.gercekten çok zevkli dakikalar yasıyorduk beraber.gece saat 2'ye kadar grup seksimize devam ettik.ben de artık güç kalmamıs neredeyse 3 erkeğiminde iliklerini kurutmustum[img]images/smilies/smile.gif[/img]üçüyle birlikte yataga uzandık.bana iltifatlar yagdırıyorlardı.hayatlarında ilk kez grup seks deneyimi yaşayan erkekarkadaslarım sabaha kadar beni öpücüklere bogdu.ayrılmamıza ragmen deliler gibi sevişmiştik.e tabi arada nostalji yapmak gerek...

24 yorum:

  1. teşli BAYANLAR Ben kaan 05373071055.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar ben efe istanbuldan 05373071055 dan bazen evde tek basina oturdugumuz zaman insanin cani gercekten cok skliyor dimi? internetin basina oturdugumuzda bile özellikle bayanlar cogu zaman bir girisimde bulunmaya cesaret edemiyor, sanirim oda yurduminsaninin her bayana sülük gibi yapismasindan ibaret. Ama her nekadar normal bi cevremiz olsa bile hep ayni insanlarla sohbetde etmek istemiyoruz ama karsiniza bir dost sirdas guvenilir bir arkadas ciksa hanginiz o cesareti gosterip tanismak istemezdiki?? hele o kisi ile sohbet ederken zamanin nasil gectigini bile anliyamiyorsaniz.. ben böyle birimiyim? sana bagli bu eger sicakkanli neseli gülmeyi güldürmeyi seven biri isen bence denemeye deger pisman olmucaksin 0.5.3.7.3.0.7.1.0.5.5 watsap lina viber var

      Sil
    2. slm batuhan ben istanbuldan numaram 0531 880 14 71 ateşli azgın EVLİ BEKAR DUL BAYANLAR arayın tanısalım görüşelim gizlilik içinde buluşalım sınırsız sex yasayalım uzaklık ve yaşınız sorun degil sms watsap lina viber var

      Sil
    3. MEHMET BEN 5374667155 KOCAMAN KOLGİBİ YARAGIM VAR VE GEC BOSALIRIM DAHA SOKARKEN BOSALTIRIM SİZİ GERCEK SEVİSMENİN VE YARAK YEMENIN TADINI SIZDE ALIN SICAK GUVENILIR BIRIYIM DAİMA KARSIMDAKINE DEGER VERIRIM EVLI DUL BALIK ETLİ SİSMAN BAYANLAR ARAYIN OLDUKCA YAKISIKLI VE HOS BIR SES TONUM VAR VE ASLA KIMSE KIMSEYI HARATSIZ ETMESIN ON SARTIMDIR SMS WATSAP LINEA VIBER VAR NOT:GAYLAR ARAMASIN.
























































































































































































      .

      Sil
    4. Merhaba 0536.932.27.67 SEXSSİZ BİR HAYAT DÜŞÜNEMİYORUM VE ÇOK SEVİYORUM BENİM GİBİ DÜŞÜNEN OLGUN ERKEK ARAYAN ERKEGE SEXSEAÇ SERT SEXS SEVEN AĞZI SIKI BÜYÜK KALIN ALET SEVEN YALNIZ YAŞAYAN ÖZELLİKLE İRİ ĞÖGÜSLÜ ANKARA ANTALYA MANAVGAT KONYA CİVARI BAYANLARLA SIRDAŞ OLMAK ŞARTIYLA GÖRÜŞEBİLRİM SIFIR BEŞYÜZ OTUZALTI DOKUZYÜZOTUZİKİ YİRMİYEDİ ATMIŞYEDİ BY BY KÜÇÜK KIZLAR ARAMASIN HEMŞİRE ÖĞRETMENLER TERCİH EDİYORUM HOÇÇAKALIN SIFIR BEŞYÜZ OTUZALTI DOKUZYÜZOTUZİKİ YİRMİYEDİ ATMIŞYEDİ BY BY KÜÇÜK KIZLAR ARAMASIN HEMŞİRE ÖĞRETMENLER TERCİH EDİYORUM HOÇÇAKALIN

      Sil
    5. Merhaba 0536.932.27.67 ÖZELLİKLE HEMŞİRE ÖĞRETMENLER SEXSSİZ BİR SEXSSİZ BİR SEXSSİZ BİR HAYAT DÜŞÜNEMİYORUM HAYAT DÜŞÜNEMİYORUM VE ÇOK VE ÇOK SEVİYORUM BENİM GİBİ DÜŞÜNEN OLGUN ERKEK ARAYAN ERKEGE SEXSEAÇ SERT SEXS SEVEN AĞZI SIKI BÜYÜK KALIN ALET SEVEN YALNIZ YAŞAYAN ÖZELLİKLE İRİ ĞÖGÜSLÜ ANKARA ANTALYA MANAVGAT KONYA CİVARI BAYANLARLA SIRDAŞ OLMAK ŞARTIYLA GÖRÜŞEBİLRİM SIFIR BEŞYÜZ OTUZALTI DOKUZYÜZOTUZİKİ YİRMİYEDİ ATMIŞYEDİ BY BY KÜÇÜK KIZLAR ARAMASIN HEMŞİRE ÖĞRETMENLER TERCİH EDİYORUM HOÇÇAKALIN

      Sil
    6. Azgın bayanlar arayın 0535 571 20 72

      Sil
    7. Slm (541 941 60 93)
      35 yaşındayım
      Ağrı ili ve çevresi (Iğdır, Erzurum, Van) ayrıca (Ankara, İstanbul)
      Önceliğim gizlilik, saygı ve seviyeli olmak,
      Sohbet etmesini oturmasını kalkması bile ve bunları gizlilik içinde yapabilecek bayanlar,
      Anlayışlı, Olgun bayanlar
      Karşı tarafında durumunu değerlendirebilen ve birbirimizi bunaltmadan, daraltmadan, sıkmadan bir ilişki isteyen bayanlar,
      Yaş farketmez bakımlı ve temiz bayanlar,
      Lütfen kendini bilen sıkıntı, stres, sorun istemeyen bayanlar,
      Medeni durum önemli degil,
      Arayın tanışalım gizli numaradan arayabilirsiniz,
      541 941 6093





      Sil
  2. Iskender Can22 Eylül 2015 01:37
    ARAYIN TANIŞASLM BN İST 05374439447 SINIRSIZ VE Bİ OKADAR HEYECAN DOLU Bİ SEKXLE GIRMEYI ARZLYN 19 55 YAS ARASI DUL OLGUN EVLİ BEKAR BAYANLAR VE SINIRSIZ Bİ SEKSYASAYALIM kalin ve uzun yarak isteyen ler

    YanıtlaSil
  3. Slm afyondan tarik ben olgun durust,sirdas 43 yasinda bir erkegm.arayism olgun durust,yasima uygun insan evladi bir bayan.burdan bulabilirmiyim bilmiyorum ama fizikte yeni bir formul bulmanin en iyi yontemi,deneme yanilmaymis.umarim herkes aradigini bulur.evli cifte 3.olurum.mail adresim ramoyildiz123@gmail.com saglicakla kalin

    YanıtlaSil
  4. MERHABALAR BEN POYRAZ TOLGA ANKARA CANKAYA TURİZİM SRKTM VAR 39 170 KİLO 80 PENİS 17 SANTİM KALIN DAMARLİ COOK COOK COOK GEC BOSALAN DOYUMSUZ BİRİYİM VUCUDUM KILSIZ BEYAZ ANAL SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR AİLE İÇİ SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR ANNE KIZI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR ABLA BACI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR KOCASININ GOZUNUN ÖNÜNDE SİKİLMESİNİ İZLEMEK İSTEYEN BAYANLAR ESININ GÖZUNUN ÖNÜNDE SİKÏLMESINİ ÏZLEMEK ISTEYEN BEYLER ESINI KENDISINI AYNI ANDA SIKTIRMEK ISTEYEN BEYLER HAMİLE KALMAK İSTEYEN BAYANLAR KENDI EVİNDE MASAJ YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLAR HAYALİNDEKİ BÜTÜN SEKS TÜRLERİNİ SINIRLAR KOYMADAN BENİMLE ÖZGÜRCE DOYASIYA FANTAZININ KIRALINI SEKSIN SON NOKTASINI YAŞAMAK ISTEYEN ARZULU BAYANLAR 2 ERKEK TARAFINDAN AYNI ANDA SIKILMEK ISTEYEN BAYANLAR 50 60 YAŞ ARASI BAYANLAR HERŞEY SELBES SINIRSIZ KESİNLİKLE KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ BOGAZINA KADAR SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA BANA SAKSO CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE BENİ AGZINA BOMBA GİBİ BEMBEYAZ SÜT RENGI DÖLÜMÜ AGZINA SURATINA PATLATMAK İSTEYEN BAYANLAR TEK GECELİK SEKS YAPMAK ISTEYEN EVLİ CİFTLER EVLİ BAYANLAR YAŞLI OLGUN GENC BAKİRE BAYANLAR GOT DELİGİNİ SİKTİRMEK İSTEYEN BAKİRE KIZLAR AM YALATMAK GÖT DELIGINI YALATMAK AMININ İCİNE GÖT DELİGİNİN İÇİNE DIL MASAJI YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLAR AMININ İCİNİ GOT DELIGININ İCİNİ BANA KOPEKLER GİBİ YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA AGZIMA BOSALMAK AGZIMA AKITMAK SURATIMA İSEMEK İSTEYEN ARZULU BAYANLAR KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ HER YERINE SOKMAK ISTEYEN MEMUR ÖĞRETMEN HEMŞİRE DOKTOR MIMAR AVUKAT IS KADINI EV KADINI BAYANLAR FAZ GECMEDIGIM KURALLARIM GIZLILIK GÜVEN SAYGI MEDENIYET ANLAYIS TEMIZLIK TİTİZLİK DURUSTLUK MEZARA KADAR SIRDASLIK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK ÖNEMLİ ARA ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE PISMAN OLMAYACAKSIN BUNDAN KESİNLİKLE ADIN GIBI EMIN OL YETERKI INSAN INSAN OLSUN MERHAMETLI VICDANLI OLSUN GUVENILIR OLSUN GIZLILIK GÜVEN SAYGI MEDENIYET ANLAYIS TEMIZLIK TİTİZLİK DURUSTLUK MEZARA KADAR SIRDASLIK OLSUN 24 SAAT ARAYA BILIRSINIZ DENGESİZ TUTARSIZ KARARSIZ NE ISTEDIGINI BILMEYEN PISKOLOJISI BOZUK OLAN ARIZA BAYANLAR ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE ARAMASIN LÜTFEN ANKARALI BAYANLAR ARASIN ARA INSAN GİBİ MEDENI BIRSEKILDE ÖZGÜRCE KONUSALIM �� �� �� �� �� �� NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT SEKS SONRASI KIMSE KIMSEYI TANIMIYACAK RAHATSIZ ETMEYECEK ARAMAYACAK ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE BU KURALLARA UYGUNSAN ARA YOKSA ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE ARAMA BIRDE ARAYIP SONRA YANLIS ARAMISIM KUSURA BAKMAYIN DIYEN GERIZEKALILAR MALLAR ODUNLAR KAZMALAR ÖKÜZLER VE TELI CALTIRIP TELINI ACMAYAN TELEFON SAPIKLARI TUTKAL YAPISIK INSANLAR ABAZALAR UZAK DURSUNLAR ARAMASINLAR ANKARA DISI HIC ARAMASIN LÜTFEN ANKARALI BAYANLAR ARASIN ARACIM VAR EVIM MUSAIT ÖNCE ARA KONUSALIM KAFAMIZ UYARSA GORUSURUZ UYMAZSA HERKES YOLUNA GIDER TEKRAR SAYGI VE HURMETLERIMI ARZ EDERİM ANKARALI KENDINE ÖZ GUVENI OLAN BAYANLARI BEKLIYORUM ARA KONUS ANLA DINLE BENCE NE KAYBEDERSIN YASA GÖR DIYORUM KORKMA KAPINA GELİP YATMAM ZATEN SECICIYIM HOSUMA GIDERSEN DIYORUM ANKARA LÜTFEN WAHATSAP VİBER VAR OZELLE ARAMAYIN CEVAP YOK KENDINE GUVENEN TELINI ACIK EDER SAPIKLAR TUTKAL YAPISIK INSANLAR ARAMASIN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN ANKARALI BAYANLAR EVLI CIFTLER EVLI BEKAR DUL BAYANLAR ARASIN WAHATSAP VİBER LİNE BİP WECHAT VAR 05373215942 05373215942 05373215942 05373215942 

    YanıtlaSil
  5. MERHABALAR BEN POYRAZ TOLGA ANKARA CANKAYA TURİZİM SRKTM VAR YAŞ 39 BOY 170 KİLO 80 PENİS 17 SANTİM KALIN DAMARLİ COOK COOK GEC BOSALAN DOYUMSUZ BİRİYİM VUCUDUM KILSIZ BEYAZ ONCELIKLE BIRAZ KENDIMDEN BAHSEDEYIM SEKSI SEVEN DOYUMSUZ BİRİYİM SEKSI HERKES YAPAR HAYVANLARDA SEKS YAPIYOR AMA BANA GÖRE SEKS BIR SANATTIR HERKESDE BU SANATI YAPAMAZ YANI HERKESLE SEKS YASANAMAZ CÜNKÜ HERKONUDA UYUM OLMASI GEREKEN BIR OLAYDIR TEN RENGIYLE KAFA YAPISIYLA ALAKALI BIR DURUMDUR VE COOK HASSASIYET ISTEYEN GIZLILIK GÜVEN SAYGI MEDENIYET ANLAYIS ISTEYEN BIR DURUMDUR AYRICA TEMIZLIK KILIK KIYAFETE AGIZ SAGLIGINA VE EL AYAK TER KOKUSUNA COOOOK HASSASİYET GOSTEREN BIRIYIM KESİNLİKLE HER ONUME GELENLE SEKS YAPAN BIRI DEYILIM BU KONUDA COOOOK SECICIYIM EVET BURDA COOOOK INSANLAR ARIYOR EVLI CIFTI DULU EVLISI AKLINIZA GELECEK HERKES HER ARAYANLADA GORUSMUYORUM DEDIMYA KAFA YAPISI VE INSANIN ICININ ISINMASI COOK ÖNEMLİ CÜNKÜ ABAZA INSANLARI TUTKAL YAPISIK INSANLARI ASLA SEVMEM HELE CAHILLE UGRASMAK ÇOK ZOR UZAK DURSUNLAR BEN KENDIMI EGER KONUDA EGITMIS NE ISTEDIGINI BILEN NET KARARLI BAKIMLI OLGUN DUYGUSAL ROMANTİK MERHAMETLI DUYGUSAL BİR INSANIM KARSIMDAKI INSANIN GÜVEN VERMESI DEYIL GUVENILIR OLMASI COOK ONEMLIDIR BENIM ICIN KESİNLİKLE SEKSDE SINIRLARIM ASLA YOKTUR HERKESE UYUM SAGLAYAN BIRIYIM KIMI GURUP SEVER KIMI TEKE TEK SEVER KIMI AİLE İÇİ SEKS SEVER BEN HICBIR ŞEY AYIRT ETMEM HERSEYE VAR OLAN BIRIYIM SEKSDE SAPIK BIR INSANIM VE AYDIN ACIK GORUSLUYUM HERKONUDA EVET SIMDI YAZACAM SEYLER BIRAZ ARGO OLCAK AMA KIMSEDE KUSURA BAKMASIN LÜTFEN SEKS HEYACAN VE ADRANI FANTAZI CILGINLIK ISTEYEN BIR DURUMDUR YOKSA SEKSIN DORUKLARINI VE ZIRVESINI YAKALAMAK COOK ZOR OLUR YOKSA AM YALAMASINA GÖT DELIGI YALAMASINA AYAK PARMAKLARI KULAK MEMELIRI YALAMASINA BAYILIYORUM COOOOK ÖN SEVISME COOK ONEMLIDIR BENIM İÇİN SAATLERCE ANKARADA SINIRSIZ SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR ANNE KIZI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR AİLE İÇİ SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR ABLA BACI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR KARISININ GÖZUNUN ÖNÜNDE SİKÏLMESINİ ÏZLEMEK ISTEYEN BEYLER ESINI KENDISINI AYNI ANDA SIKTIRMEK ISTEYEN BAYANLAR ABLA BACI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR KOCASINDAN COCUGU OLMAYIP HAMİLE KALMAK İSTEYEN BAYANLAR MASAJ YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLAR HAYALİNDEKİ BÜTÜN SEKS TÜRLERİNİ SINIRLAR KOYMADAN BENİMLE ÖZGÜRCE DOYASIYA FANTAZININ KIRALINI SEKSIN SON NOKTASINI YAŞAMAK ISTEYEN ARZULU BAYANLAR KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ BOGAZINA KADAR SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA BANA SAKSO CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE BENİ AGZINA BOMBA GİBİ BEMBEYAZ SÜT RENGI DÖLÜMÜ AGZINA SURATINA PATLATMAK İSTEYEN BAYANLAR GOT DELİGİNİ BANA KÖPEK GİBİ YALATMAK ISTEYEN BAYANLAR AMININ İCİNİ KÖPEK GIBI BANA YALATMAK ISTEYEN BAYANLAR KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ GÖT DELIGININ ICINDE AMININ ICINDE HISSETMEK İSTEYEN BAYANLAR TEK GECELİK SEKS YAPMAK ISTEYEN EVLİ CİFTLER EVLİ BAYANLAR YAŞLI OLGUN GENC BAKİRE BAYANLAR GOT DELİGİNİ SİKTİRMEK İSTEYEN BAKİRE KIZLAR AM YALATMAK GÖT DELIGINI YALATMAK AMININ İCİNE GÖT DELİGİNİN İÇİNE DIL MASAJI YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLAR AMININ İCİNİ GOT DELIGININ İCİNİ BANA KOPEKLER GİBİ YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA AGZIMA BOSALMAK AGZIMA AKITMAK SURATIMA İSEMEK İSTEYEN ARZULU BAYANLAR KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ HER YERINE SOKMAK ISTEYEN MEMUR ÖĞRETMEN HEMŞİRE DOKTOR MIMAR AVUKAT IS KADINI EV KADINI DUL BEKAR EVLI BAYANLAR DUSTA YATAKTA AYAKTA SANDELLEDE SIKILMEK ISTEYEN BAYANLAR KOL GİBİ YARRAGIMI AMINA SOKMAK DIYER TAKMA YARRAGIDA GOTUNE SOKMAMI VE SANKI IKI ERKEK SIKIYORMUS GIBI O ZEVKI YAŞAMAK ISTEYEN BAYANLAR KENDI YARRAGIMI AMINA SOKUYORUM TAKMA YARRAGIDA GOTUNE SOKUYORUM BU ZEVKI YAŞAMAK ISTEYEN ANKARALI BAYANLAR EVLI CIFTLER ARASIN WAHATSAP VİBER LİNE BİP WECHAT VAR 05373215942 05373215942

    YanıtlaSil
  6. Merhaba, Ateşli ve Azgın Bayanlar Adana ve yakın çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven çerçevesinde bir ilişki arayan Sexs’te Sınır Tanımayan ve ne istediğini bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorum..
    0545 – 352 – 25 – 52 Özele Açık ! ” Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp Line Tango Wiber Var!

    Merhaba, Evli Çiftler Eşinin Mutluluğundan Mutlu Olan, Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. (Fotoğraf ispatlı) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın ' 0545 - 352 – 25 – 52 '' Özele Açık ! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. Ben bursadan emin 36 yaşndayım bursadan amini götünü göğüslerini yalatip kalın büyük yarakla siktirmek isteyen bayanlar 0534 929 69 00

    YanıtlaSil
  9. Ben bursadan emin 36 yaşndayım bursadan amini götünü göğüslerini yalatip kalın büyük yarakla siktirmek isteyen bayanlar 0534 929 69 00

    YanıtlaSil
  10. Ben bursadan emin 36 yaşndayım bursadan amini götünü göğüslerini yalatip kalın büyük yarakla siktirmek isteyen bayanlar 0534 929 69 00

    YanıtlaSil
  11. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  12. Sosyal ve fiziksel olarak kendine güvenen, UNV. kapısı çalmış, prüzsüz tenli, ince belli, ayak bilekleri - parmakları ince, sexapeli yüksek, anal sexten ve double penetration dan ( iki erkekle aynı anda ) hoşlanan bir feminenlik varmı buralarda ?? ist dışı ve 50 - 55 kg üstü lütfen eklemesin skype dent343

    YanıtlaSil
  13. Ankaradan masaj keyfi isteyen bayanlar ve çiftler, her türlü istek ve fantazileriniz için iletişim 530 348 31 22

    YanıtlaSil
  14. MERHABA BEN BUĞRA 28 YAŞINDA GENÇ AKTİF KARŞI TARAFI DAİMA MUTLU ETMEK İSTEYEN BİRİYİM. ISTANBUL MALTEPE'DE YAŞIYORUM. SOHBET VE ÇEVRE YAPMAK İÇİN BURDAYIM. WHATSAaP VE FACEBOOK'TA RESİMLERİMİ GÖREBİLİRSİNİZ. TATLI CİCİ BAYANLAR SİZLERİ BEKLİYORUM YAŞINIZ FARKETMEZ. (0554 114 74 11) HOŞÇAKALIN.....

    YanıtlaSil
  15. TIKLAYIP SITEYE GIRINIZ>=====> TÜRK ANAL SIKIS VIDEOLAR




    HEPSI GERÇEK TEK TIKLA FULL HIZDA INDIRILEBILECEK TÜRDEN


    LISELI 18LIK KIZLIK BOZMA GERCEK=====> http://sakirabi.com






    SEVGILISININ KIZLIGINI BOZAN ANTALYALI=====> http://sakirabi.com




    SITEMIZDE REKLAMSIZ ÜCRETSIZ




    ENSEST ILISKIYE GIREN TÜRK VIDEOLARI=====> http://sakirabi.com






    IFSA SEX YAPIP INTERNETE VERENLER=====> http://sakirabi.com





    SITEMIZDE REKLAMSIZ ÜCRETSIZ





    ANNESINE ENS... TURK GENCI GIZLI CEKIM=====> http://sakirabi.com






    KARISINI SIKTIRIPDE CANLI ÇEKIM YAPAN TÜRK=====> http://sakirabi.com






    KIZKARDESINE GIZLI KAMERA KURAN GENC VIDEO=====> http://sakirabi.com





    ?SITEMIZ BIRBIRINDEN GÜZEL YERLI PORNOLAR PAYLASMAKTADIR?




    PERISCOPEDEN CANLI SIKISLER =====> http://sakirabi.com




    SEYRETMEDIGINIZ TÜRK PORNOLARI ÜYELERDEN=====> http://sakirabi.com




    INTERNETIN EN GÜNCEL TÜRK PORNO SITESI=====> http://sakirabi.com




    18 LIK LISELI PORNOLARI TÜRK=====> http://sakirabi.com




    ÜNIVERSITELILER GURUP SEKS VIDEOLARI=====> http://sakirabi.com




    IFSAADULT TÜRK ÇEKIMLERDEN=====> http://sakirabi.com




    GIZLI ENSES.... TÜRK VIDEOLARI =====> http://sakirabi.com




    VIP TÜRK ADULT VIDEOLAR UZUN =====> http://sakirabi.com




    SESLI KONUSMALI TÜRK SIKISLERI =====> http://sakirabi.com




    KOCASINI ALDATAN TÜRK KADINLARI VIDEOLAR=====> http://sakirabi.com




    KIZKARDESIYLE LEZBIYEN TÜRK LISELILER =====> http://sakirabi.com

    YanıtlaSil
  16. Gixlilige önem veren azgın dul bakımlı kulturlu hnmlar seks duskunu genc kızlar FANTAZI DÜSKÜNÜ EVLİ ÇİFTLER seks anlatılmaz yasanır dıyen cılgınlar 24SAAT 22cmyle en az 4 posta garantılı sıkıslerımız ÜÇRETLİ uygulamalı yasanır NOT ÖZELLİKLE SİVAS VE ÇEVRE İLLER 0534 489 55 20

    YanıtlaSil

  17. MERHABA EVLİ ÇİFTLER,BEN BUĞRA 28 YAŞINDA DENEYİMLİ AKTİFİM EŞLERİNİZİ SİZİN KARŞINIZDA MUTLU ETMEK İÇİN BURDAYIM. SINIRSIZ FANTAZİYE AÇIK BİR KİŞİYİM. EŞİNİZİ YATAKTA MUTLU VE YORGUN BIRAKACAĞIMA EMİN OLABİLİRSİNİZ. EŞİNİZİ MUTLU ETMEK SİZİNDE HAKKINIZ. 0554 114 74 11 HOŞÇAKALIN....

    YanıtlaSil